Viikko vailla jarrua

Tämä viikko on ollut kuin valtava meren aalto, joka on vain hyökynyt eteenpäin, tähän keskiviikkoon.

Tässä viikossa on ollut töissä painetta ja niin paljon uutta vastuunkantoa, että otin tänäänkin pienet iltaunet, joilta heräsin sopivasti puoli yhdeksältä. Siitä mentiin sitten saunaan, jonka jälkeen laitoin vielä pyykkikoneenkin päälle. Päivän rytmi on näissä kotihommissa siirtynyt jotenkin aivan iltamyöhäiseen, entisen etätyön mahdollistaman aamuvarhaisen sijaan. En ole oikein sinut tämän muutoksen kanssa.

Työturbulenssin lisäksi on ollut kaikkea muuta poikkeuksellista hoidettavaa myös, joka on jostain syystä kaikki keskittynyt tälle viikolle, joka on muutenkin hyvin poikkeuksellinen. Enkä ole sinut tämänkään kanssa.

Mutta käytiin me sentään tänään syömässä hampurilaiset koko porukalla, kun juhlistettiin yhdessä yhden pojan 16v synttäreitä. Se oli todella kivaa! Käytiin vielä kaupassa sen jälkeen , josta poika valitsi uistimia itselleen lahjaksi. Ostin myös pitkästä aikaa itse ihan heräteostona nuorimmaiselle paidan ja housut, sellaiset kesäiset ja rennot.

Huomenna mennään töiden jälkeen mökille saunomaan, tullaan kyllä yöksi kotiin, mutta käydään vähän purkamassa (minun) stressiä siellä puusaunan lempeissä ja lohdullisissa löylyissä. Tänään ei ehditty ja parempi että vietettiin mieluummin kiireetön aika poikien kanssa siellä kaupungilla.

Kohta saan pyykit koneesta ja sitten nukkumaan.

Wales voitti jalkapallossa Turkin tänään.

P.s. Ai niin, sain ensimmäisen koronarokotteeni tällä viikolla.

Jätä kommentti